zaterdag 16 juni 2012

"Aanbieding" abonnement (1)

Ondanks registratie in het "bel me niet register" werden we toch gebeld door iemand namens de KPN. Er werd een aantrekkelijk beeld geschetst over het premium-pakket van de KPN. Drie in één, internet, bellen en TV.

Link: Telemarketeers negeren belmenietregister (Bron: watdoenwijmet)
Ook kregen we een financieel plaatje over de kosten, via de telefoon. We konden behoorlijk besparen en zeg nu zelf wie wil dat nu niet!
Wat er niet vertelt wordt is dat je per TV een speciale stekker nodig hebt die het signaal van het modem/router onvangt. Ook wordt er niet vertelt dat je je eigen Video-recorder, radio e.d. niet meer kunt gebruiken. Als je meerdere TV's hebt in huis dan kan dat ook niet tegelijkertijd op het modem en dien je gebruik te maken van digitenne.
Al met al moet je aardig in de buidel tasten voordat je kunt beginnen en een hoop apparatuur die je al had staan staat nu ongebruikt in de kast.
De snelheid die je uiteindelijk via internet krijgt is (te) sterk afhankelijk van de afstand tot je modem/router en het aantal apparaten.
Internet ligt er trouwens er veel uit. Ook de TV zit vaak in storing ... van het bellen hebben we niet zoveel gemerkt dat de telefoon het niet deed. Digitenne daarentegen valt er tegen qua ontvangst en hoeveelheid zenders. Ook hierop wordt niet gewezen. Herkent u dit verhaal?