zaterdag 9 juni 2012

Afgesloten!! (8)

Mail komt binnen... er staat in dat het abonnement afgesloten zou worden per datum dat ik gebeld had (begin juni). Ik bel daarover en stuur tevens direct een mailtje terug naar de admin. van KPN.
Er werd mij verzekerd dat dit enkel en alleen de datum was van opzegging (ik las het anders) en dat we inderdaad één maand later (!!!!) pas afgeloten zou worden. Ook het contract liep immers niet eerder af....
Enigzins ongerust opgehangen. Niets meer van het mailtje gehoord.
Wel belt opeens ..... backoffice ze hadden van de winkel vernomen dat we wilden opzeggen...
Ja en dat hadden we inmiddels gedaan... er werd in het systeem gekeken... en ik had nogmaals de mogelijkheid om naar de definitieve datum te vragen van de afsluiting. Nee dat kwam goed...
Ja, ook dat kwam goed FOUT!
Per 8 juni konden we plotseling niet meer bellen... checken (!) ook de TV deed het niet meer. Internet nog wel...??
Gebeld met de mobiel (gelukkig niet van KPN).
Na twee afdelingen gehad te hebben, gegevens steeds weer doorgegeven, zelfde verhaal weer opgehangen.... Conclusie het kwam door een storing en niet waar ik mijn verhaal mee begon dat we wel eens per abuis toch afgesloten waren..
De telefoon lag er uit en op het modem moest ik maar de resetknop met een paperclip of een tandenstoker indrukken dan kwam het wel goed.

Zo gedaan, maar geen beeld.... daarna werd ik uit het systeem gegooid.. en moest nogmaals bellen...
Na weer twee afdelingen kwamen ze tot de conclusie (hetgeen ik al had aangegeven) dat het abonnement PER ONGELUK was AFGESLOTEN!
M.a.w. een maand geen TV, internet en bellen.
Op mijn vraag of dit in het systeem teruggezet kon worden.. moest eerst een andere afdeling geraadplaagt worden... nee het kon niet sorry... we kunnen niets voor u doen!
In het begin van, dit jaar KPN ellende, konden wij het  niet afzeggen (we zaten er minimaal één jaar aan vast) en nu zeggen zij het zomaar éénzijdig op..?!
Toch (tegen beter weten in) hen een klacht laten indienen die ik formuleerde en ik zou op mijn mobiel teruggebeld worden... heb ook hier niets meer van vernomen...
Geen vaste lijn, hierdoor mogelijk geen nummerbehoud, geen TV (en geen voetbal) ....